Uit de kranten.

De organisatie van de tweede editie van de Midden-Drenthe zomercup is al in volle gang. Het voetbaltoernooi voor alle voetballers in Midden-Drenthe vindt volgend jaar in Hoogersmilde plaats. 

Na de evaluatie van een succesvolle eerste editie is het bestuur al volop bezig met de voorbereidingen voor de tweede Midden-Drenthe Zomercup, die op vrijdag 12 en zaterdag 13 juni 2020 bij sv Hoogersmilde plaatsvindt. Sv Hoogersmilde was de eerste winnaar van de cup. 

Veranderingen

Een paar veranderingen zijn al duidelijk. De organisatie hoopt op meer publiek door ook op zaterdagmiddag activiteiten te organiseren voor de jeugd.Ook worden er gezamenlijke Midden-Drentse voetbalteams samengesteld. Deze teams zullen het opnemen tegen klinkende namen. Die namen worden op een later moment bekend gemaakt. Tussen alle deelnemende sportparken wordt op de vrijdagavond een busverbinding geregeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *