Programma zaterdag 13 juni

Programma zaterdag 13 juni is echt uniek.

De afsluiting van het toernooi vindt zaterdag 13 juni vanaf 16.00 uur plaats bij SV Hoogersmilde . Er wordt gestart met het uitreiken van de prijzen aan de poule-winnaars bij de jeugd. Daarna worden er een 3-tal topwedstrijden gespeeld van 2 x 35 minuten met 10 pauze. Na afloop wordt de vereniging bekend gemaakt die de  Midden-Drenthe Zomer Cup heeft gewonnen. Daarna start het feest.

15.30 uur uitreiking prijzen poulewinnaars jeugdtoernooi
16.00 uur tot 17.20 uur F.C. Midden-Drenthe O19 – A.C.V. O19
17.30 uur tot 18.50 uur F.C. Midden-Drenthe Dames – F.C. Heerenveen Dames
19.00 uur tot 20.20 uur F.C. Midden-Drenthe Heren – F.C. De rebellen
Ca. 20.30 uur Prijsuitreiking.
Ca. 21.00 uur start Feestavond.

De FC Midden-Drenthe selecties worden samengesteld door een aantal trainers/leiders uit Midden-Drenthe. Er worden voor de heren en JO19 selectie 2 man per vereniging gekozen, zodat er 18 spelers en 2 keepers per selectie zijn. Bij de Dames selectie worden er 2 per 11-tal en 1 per 7-tal geselecteerd.

Sc Heeerenveen Dames spelen ere-divisie. FC de Rebellen zijn oud top-voetballers met sterren als John de Wolf, Andy van der Meyde en Luc Nilis.  ACV JO19 speelt 3de divisie.

De ploegen zullen het veld opkomen vergezeld van oploopkinderen van de 10 voetbalkverenigingen uit Midden-Drenthe. De kinderen krijgen een speciaal Midden-Drenthe Zomer Cup shirt aan en krijgen een viltstift, zodat ze handtekeningen kunnen scoren!

Kaarten.

Met enige trots presenteert de Stichting Midden-Drenthe Zomer Cup in samenwerking met sv Hoogersmilde een geweldig voetbalprogramma.

Kinderen tot 18 jaar kunnen gratis naar binnen, maar aan toeschouwers van 18 jaar en ouder vragen we een kleine bijdrage om de kosten te dekken.

Voor de 3 wedstrijden kunnen er straks in de voorverkoop kaarten worden gekocht van 5,00 € stuk. Bij de kassa op zaterdag 13 juni kosten de kaarten 7,50 €. U krijgt een uniek voetbalprogramma van 3 wedstrijden van spelers uit Midden-Drenthe te zien tegen toptegenstanders. Na afloop van de wedstrijden zijn de spelers bereid om op de foto te gaan en handtekeningen uit te delen.

Voor de allerkleinsten zijn springkussens en andere speeltoestellen voorhanden. Na de wedstrijden is de uitreiking van de Midden-Drenthe Zomer Cup Wisselbokaal aan de winnende vereniging en barst het feest los in de tent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *