Sponsorbrief

Witteveen, 25 november 2019

De Stichting Midden-Drenthe Zomer Cup wil de sponsoren hartelijk bedanken voor het sponsoren van de 1ste editie van de Midden-Drenthe Zomercup.

Het unieke en grootste voetbaltoernooi van Midden-Drenthe is gespeeld op 21 en 22 juni 2019. Dit weekend is er gevoetbald op alle sportparken in de gemeente. Meer dan 1.000 voetballers in alle leeftijdscategorieën hebben samen meer dan 500 wedstrijden gespeeld. De teams streden sportief om punten voor hun club. Uiteindelijk ging SV Hoogersmilde met de Midden-Drenthe Zomercup naar huis. Deze wisselbokaal, ontworpen en gemaakt door Marjan Witte uit Emmen, staat in 2020 weer op het spel. Een prachtige samenwerking tussen de voetbalverenigingen waarbij het ging om meer dan voetbal. Verbinding stond centraal en er is een basis gelegd om verder samen te werken.

Ondertussen heeft het stichtingsbestuur – samen met alle tien de voetbalclubs uit Midden-Drenthe – de 1ste editie geëvalueerd en is de 2de editie in voorbereiding. De datum staat al vast voor komend jaar: vrijdagavond 12 en zaterdag 13 juni 2020
De opzet van het toernooi blijft hetzelfde, waarbij de slotavond wordt gehouden bij de winnaar van 2019: SV Hoogersmilde.

Nogmaals bedankt voor uw bijdrage, zonder sponsoren was dit evenement niet van de grond gekomen. Binnenkort wordt u door het stichtingsbestuur benaderd of u komend jaar de 2de editie van dit gezamenlijke toernooi zou willen sponsoren. Wij hopen dat u daarop positief zult reageren.


Met vriendelijke groeten,
Roel Seele

Secretaris Midden-Drenthe Zomercup

p/a Mr. J.B. Kanweg 41
9439 PC Witteveen